By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-Oct-2009 11:45 Email | Share | Bookmark
Kuntum-kuntum kasih Zarina

Lakaran .....macam designer lah pulak
Close up kat bahagian dada
Overall
Ready to ship
Close up bahagian tangan
Close up tangan lagi
Design A ke or Design B nie... Akhirnya empunya baju pun decide nak Design A.. dia kata simple and nice... so, bila dah siap baju tu nampak meriah lah pulak... dengan dedaunan yang rimbun, dengan bunga merah yang berkilau.. peh... glamour.. baju nie dia nak pakai masa kenduri kahwin kat KL.. nama dewan .. lupa pulak.. dinner pulak tu.. so, apalagi bila dia pakai baju ni sure berbling-bling.. harap dia suka.. but sha sure dia suka punya lah.... hehehehe happy viewing...






Quote:
1. BTnb - Thanks kak izan. Tasha admire semua design kak izan.. you are very creative person.. by the way, thanks sbb izinkan saya copy design kak izan..
2. Elly - Sama je kita, Tasha pun baru belajar.. ni tengah nak kumpul design nie...
3. Mira - Ala nie .. ni semua tunjuk ajar mira gak..kalau tidak ada mira... sampai kesudah tak tahu..thanks again mira...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net