By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-Oct-2009 01:52 Email | Share | Bookmark
Lingkaran Qaseria

close up kat dada
dada lagi hehehe
close kat tangan
Busy dengan tempahan raya.. inilah dia sha punya baju raya dah siap bermanik..ok tak?cantik tak? sana sini ada bunga warna orange kan?.. baju ni actually nak pakai pada 1st raya but kain dia labuh sangat.... baju ready made memang gitu lah kaedah ye.. atau saya nie rendah sbb tulah kain tu labuh..so tak jadi lah pakai.... pakai lah baju lain.. baju nie siap pada raya ke-4 sibuk dengan orang nak datang rumah beraya.. lah.. but baju tetap siap gak.. inilah hasil ye.. but tapi ada masalah lagi..bila lah pulak sha dapat bergaya dengan baju nie ye.. tak kan nak g office pakai baju nie..kang ada yang kata aik nak kerja ke or nak melawo or tasha cantiknya baju nie .. hehehe. apa pun kita tunggulah kot-kot ada orang nak invite g open house ke .. bolehlah melaram sikit...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net