By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Sep-2009 09:02 Email | Share | Bookmark
Mutiara Beriring Mama Aleesya

 
 
Permintaan dari Mama Aleesya siapa lagi kalau bukan adik perempuan sha tu..Natrah... memandangkan adik sha ni baru je melahirkan baby girl. Nama baby Nur Aleesya Umairah..so, sha ambil lah nama Aleesya tu utk design nie. Actually ada 2 lagi baju yang Mama Aleesya hantar tp sha layan yang nie dulu..nampak sweet kan pearl tu... sha pun suka.. so.. for those yang nak baju you all sweet and cantik macam nie..biasalah..call or sms sha ye.. no phone 019-2414001 or e-mail je kat tasha.beads@yahoo.com.. bye


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net