By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Sep-2009 08:07 Email | Share | Bookmark
Baby Daisy Ryna

 
 
 
Dah siap....baby daisy.. susah gak nak jahit manik pearl ni.. kat kain jenis chiffon.. nipis dan lembik (bahasa pasar).. terpaksa mengikut rentak baju ni..kesabaran yang terlalu tinggi.. actually, my friend ryna nak sha jahit hanya kat tangan tu je.. tapi bila dah siap..sha tengok kat leher tu kosong je..tak ada seri... so, sha decide jahit gak kat leher tu guna teknik mutiara beriring.. macam-macam dugaan nak siap kan jahitan nie..dengan pearl yang tak ada stok lah... pastu dengan jenis kain yang nipis lah.. sha teruskan gak jahit....jadi inilah hasilnya ... sha harap ryna suka...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net