By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Sep-2009 04:18 Email | Share | Bookmark
Manjalara Syawal

 
 
 
Alhamdulliah.. siap sudah baju heze... sha namakan Manjalara Syawal..bersempena nak raya lah katakan.. Akhirnya berjaya..... cantik tak? Bila dah siap tu, sha rasa happy sgt yelah tak sangka sha pandai gak jahit manik dan labuci nie ada bunga lagi .. yelah first kerjatangan sendiri.. sendiri puji diri sendiri but still ada benda lagi sha kena perbaiki. Harap-harap heze suka dengan design sha nie...Tak lama lagi nak raya. sha ada 2 lagi tempahan last minute customer baru hantar.. so,ambik keputusan cuti ..kesian dorang..nak raya mestilah nak berbling-bling.. so..kita tengok nanti apa designnya ye... happy viewing!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net