By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Sep-2009 03:02 Email | Share | Bookmark
Manik Tocang Heze

 
 
 
Baju pulak kepunyaan salah satu geng T-rex sha... nama dia Heze Suze.. 2 helai baju dia hantar kat sha. Baju nie yang siap dulu.Baju nie banyak dia corak nye.. so, untuk menampakkan corak bunga dan daun..sha jahitlah manik kat situ... payah gak bukan nya apa.. baju dia jenis yang memberi pulak tu..kadang-kadang tu bila sha jahit manik tu macam berkedut tapi sebenor-benornya tidak... diharapkan heze suka lah ye... lagi satu baju dia jenis plain..sha dah ada idea untuk design baju nie.. bak kata kawan sha nie dia nak baju nie nampak vogue gitu..so tunggu......inilah hasil dia

Quote:
1. Heze - Alhamdulillah suka heze ye...
2. Yuana - Thanks yu for your support..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net