By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Sep-2009 03:02 Email | Share | | Bookmark
Manik Tocang Heze

 
 
 
Baju pulak kepunyaan salah satu geng T-rex sha... nama dia Heze Suze.. 2 helai baju dia hantar kat sha. Baju nie yang siap dulu.Baju nie banyak dia corak nye.. so, untuk menampakkan corak bunga dan daun..sha jahitlah manik kat situ... payah gak bukan nya apa.. baju dia jenis yang memberi pulak tu..kadang-kadang tu bila sha jahit manik tu macam berkedut tapi sebenor-benornya tidak... diharapkan heze suka lah ye... lagi satu baju dia jenis plain..sha dah ada idea untuk design baju nie.. bak kata kawan sha nie dia nak baju nie nampak vogue gitu..so tunggu......inilah hasil dia

Quote:
1. Heze - Alhamdulillah suka heze ye...
2. Yuana - Thanks yu for your support..


Wednesday, 9-Sep-2009 02:56 Email | Share | | Bookmark
Simple jer....

 
 
 
View all 5 photos...
Baju nie kepunyaan pembantu rumah arwah nenek sha.. dah lama dah dia tinggal dengan kitaorang lebih 10 tahun. Nama dia Yuli.. dia pun nak gak berbling-bling kat baju dia.. tapi dia nak yang simple jer... so ini hasil dia..


Wednesday, 2-Sep-2009 03:41 Email | Share | | Bookmark
W.I.P

Tahun ni sibuk dengan my hobby.. jahit manik.. almaklumlah, dapat tempahan jahit manik tapi masih boleh kawal dan insyallah semua tempahan akan siap mengikut jadual.. apa yang saya gerun kan ..takut tak sempat nak jahit manik kat baju sendiri..

1) Ibu Ayong - settle
2) Yuli - 1 pasang (settle)
- 1 pasang (tengah nak siapkan..insyaallah esok siap lah)
3) Heze - 2 pasang .. tunggu giliran
4) Mummy - 2 pasang ..tunggu giliran
5) Intan - 3 pasang... tunggu giliran
6) Myself punya..eeeeeeeee tak tahu bila... sempat ke????


Wednesday, 2-Sep-2009 03:26 Email | Share | | Bookmark
Macam-macam Design Ada

Manik beiring 1 layer
Manik tabur dgn diamond
Manik Tocang
View all 5 photos...
Pening gak ye nak kasi nama kat setiap design manik ni... saya nie dah tak reti.. tapi belasah jelah..ok...bg sesiapa yg berminat untuk membuat tempahan jahit manik... anda boleh lah calling calling or sms at no. 019-2414001 atau e-mail kat tasha.beads@yahoo.com...


Wednesday, 2-Sep-2009 03:21 Email | Share | | Bookmark
Baju Ibu Ayong

Manik Beriring 3 layer
Manik Beriring 3 layer
Ini baju raya tahun nie. ibu ayong nie kak ipar saya.. so, saya jahit corak manik beriring 3 layer..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net