By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 18-Sep-2009 01:10 Email | Share | | Bookmark
Baby Daisy Farah

 
Siap sudah baju farah....emm..boleh lah bergaya je dengan baby daisy di lengan..hehehe..bila dah siap..cute pulak nengok ye..harap farah suka ye...






Quote:
Alhamdullilah.. senang hati kak tasha, farah suka....


Wednesday, 16-Sep-2009 09:02 Email | Share | | Bookmark
Mutiara Beriring Mama Aleesya

 
 
Permintaan dari Mama Aleesya siapa lagi kalau bukan adik perempuan sha tu..Natrah... memandangkan adik sha ni baru je melahirkan baby girl. Nama baby Nur Aleesya Umairah..so, sha ambil lah nama Aleesya tu utk design nie. Actually ada 2 lagi baju yang Mama Aleesya hantar tp sha layan yang nie dulu..nampak sweet kan pearl tu... sha pun suka.. so.. for those yang nak baju you all sweet and cantik macam nie..biasalah..call or sms sha ye.. no phone 019-2414001 or e-mail je kat tasha.beads@yahoo.com.. bye


Wednesday, 16-Sep-2009 08:07 Email | Share | | Bookmark
Baby Daisy Ryna

 
 
 
Dah siap....baby daisy.. susah gak nak jahit manik pearl ni.. kat kain jenis chiffon.. nipis dan lembik (bahasa pasar).. terpaksa mengikut rentak baju ni..kesabaran yang terlalu tinggi.. actually, my friend ryna nak sha jahit hanya kat tangan tu je.. tapi bila dah siap..sha tengok kat leher tu kosong je..tak ada seri... so, sha decide jahit gak kat leher tu guna teknik mutiara beriring.. macam-macam dugaan nak siap kan jahitan nie..dengan pearl yang tak ada stok lah... pastu dengan jenis kain yang nipis lah.. sha teruskan gak jahit....jadi inilah hasilnya ... sha harap ryna suka...


Tuesday, 15-Sep-2009 04:18 Email | Share | | Bookmark
Manjalara Syawal

 
 
 
Alhamdulliah.. siap sudah baju heze... sha namakan Manjalara Syawal..bersempena nak raya lah katakan.. Akhirnya berjaya..... cantik tak? Bila dah siap tu, sha rasa happy sgt yelah tak sangka sha pandai gak jahit manik dan labuci nie ada bunga lagi .. yelah first kerjatangan sendiri.. sendiri puji diri sendiri but still ada benda lagi sha kena perbaiki. Harap-harap heze suka dengan design sha nie...Tak lama lagi nak raya. sha ada 2 lagi tempahan last minute customer baru hantar.. so,ambik keputusan cuti ..kesian dorang..nak raya mestilah nak berbling-bling.. so..kita tengok nanti apa designnya ye... happy viewing!!!


Wednesday, 9-Sep-2009 15:31 Email | Share | | Bookmark
Matahari Mummy

 
Ni pulak baju mummy...my lovely mother... nak jugak dia bergaya di pagi raya.. sha hanya jahit manik beriring ni kat bahagian tangan je..memandangkan mummy pakai tudung..so tak adalah sha nak letak manik kat bahagian leher baju... it's look simple and nice.. right?


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net