By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Oct-2009 10:25 Email | Share | | Bookmark
Seiring dan sejalan...

 
 
Seiring dan sejalan.. macam tajuk lagu lah pulak.. tak tahu nak cite apa..so you all layan ajelah ye


Wednesday, 7-Oct-2009 01:52 Email | Share | | Bookmark
Lingkaran Qaseria

close up kat dada
dada lagi hehehe
close kat tangan
Busy dengan tempahan raya.. inilah dia sha punya baju raya dah siap bermanik..ok tak?cantik tak? sana sini ada bunga warna orange kan?.. baju ni actually nak pakai pada 1st raya but kain dia labuh sangat.... baju ready made memang gitu lah kaedah ye.. atau saya nie rendah sbb tulah kain tu labuh..so tak jadi lah pakai.... pakai lah baju lain.. baju nie siap pada raya ke-4 sibuk dengan orang nak datang rumah beraya.. lah.. but baju tetap siap gak.. inilah hasil ye.. but tapi ada masalah lagi..bila lah pulak sha dapat bergaya dengan baju nie ye.. tak kan nak g office pakai baju nie..kang ada yang kata aik nak kerja ke or nak melawo or tasha cantiknya baju nie .. hehehe. apa pun kita tunggulah kot-kot ada orang nak invite g open house ke .. bolehlah melaram sikit...






Saturday, 3-Oct-2009 04:45 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Jahit Manik untuk Adil Adha

 
Raya korban akan tiba pada bulan November ini.. so apalagi buatlah tempahan anda sblm 6hb November 2009.. hanya 5 tempahan saja diterima.... jangan berlengah lagi... cepat.. cepat. jangan terlambat.macam promosi kat shopping pulak bunyi ye ..segala pertanyaan boleh lah call saya ye...


Wednesday, 23-Sep-2009 02:03 Email | Share | | Bookmark
V-Shape for Mama Aleesya

 
 
Sha dah tak tahu nak kata apa.. cuma..happy viewing...

Quote:
1. Kak Nora - Insyaallah, saya nie tengah berazam nak berjaya macam kak nora jugak.. My mentor...
2. Mira - Thanks..


Friday, 18-Sep-2009 02:23 Email | Share | | Bookmark
Alhamdulillah...

yey...dah siap semua tempahan jahit manik..ikut jadual.. so, sekarang nie bolehlah jahit manik kat baju sendiri .. sha ucapkan selamat hari raya dan maaf zahir batin.. pada semua kenalan... take care


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net