By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Oct-2009 04:55 Email | Share | | Bookmark
Blouse make over

Before makeover
After makeover
Baru beli blouse kat Jusco.. tengok kosong je..dalam hati kata kalau letak manik nie cantik baju nie..so apalagi sha balik terus je jahit manik.. so you all boleh tengok sebelum dan selepas blouse ni.. make over.. ok tak?





Friday, 16-Oct-2009 03:33 Email | Share | | Bookmark
Lingkaran Dahlia

 
 
Memandangkan hari ini company sha declare cuti..maka baju kepunyaan Mama Didie dah siap... dia mahukan jahitan manik dan labuci ini hanya di bahagian tangan saja... inginkan corak bunga yang sama dengan baju sha.... inilah hasilnya. Moga Mama Didie suka akan hasilnya....



Quote:
1. Mira - Ala mira, kak tasha baru belajar je nak buat design.. hentam keromo je...


Thursday, 15-Oct-2009 11:45 Email | Share | | Bookmark
Kuntum-kuntum kasih Zarina

Lakaran .....macam designer lah pulak
Close up kat bahagian dada
Overall
View all 6 photos...
Design A ke or Design B nie... Akhirnya empunya baju pun decide nak Design A.. dia kata simple and nice... so, bila dah siap baju tu nampak meriah lah pulak... dengan dedaunan yang rimbun, dengan bunga merah yang berkilau.. peh... glamour.. baju nie dia nak pakai masa kenduri kahwin kat KL.. nama dewan .. lupa pulak.. dinner pulak tu.. so, apalagi bila dia pakai baju ni sure berbling-bling.. harap dia suka.. but sha sure dia suka punya lah.... hehehehe happy viewing...






Quote:
1. BTnb - Thanks kak izan. Tasha admire semua design kak izan.. you are very creative person.. by the way, thanks sbb izinkan saya copy design kak izan..
2. Elly - Sama je kita, Tasha pun baru belajar.. ni tengah nak kumpul design nie...
3. Mira - Ala nie .. ni semua tunjuk ajar mira gak..kalau tidak ada mira... sampai kesudah tak tahu..thanks again mira...


Wednesday, 7-Oct-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ibu... 'Umar nak kad...

Hari nie hari yang penuh touching gitu.. nak tahu citer ye.. td sha hantar 'Umar ke sekolah.. pastu boleh dia kata nak kad? Sha ingat kan kad raya.. rupa-rupanya dia nak name card Tasha Beads... tergelak sha buatnya.. dia kata nak kasi teacher and kawan-kawan dia.. touching sungguh bila usaha dia nak tolong ibu dia ... marketing lah kata kan.. suruh dia kira berapa dia nak..kira punya kira dengan jari.. dia kata dia nak 8 name card... so, sha bagilah 10... tersenyum sha bila nengok dia...


Wednesday, 7-Oct-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
My magic tools...

Mesin Jahit Kesayanganku
My magic manik
Buku rujukan ku
Magic Tools.. tak alat-alat nie tak jadi manik kat baju pelanggan.. so inilah dia alat jahitan sha guna untuk menjahit baju customer and baju sendiri gamak ye... manik brand miyuki (manik jepun).. sha ni selalu borong manik kat Bunga Reben Jalan TAR tu.. kalau beli tu macam tak ingat..boleh giler.. yelah sesiapa yang dah terlalu "addict" menjahit manik nie.. macam colour kat kedai tu ada.. kilat gitu.. kelebihan manik jepun.... so, sha ni dah jd pelanggan tetap dia.. sampai bos kedai tu pun dah kenal.. mana tak kenal ye.. kalau beli tu kadang-kadang mencecah ratusan ... emm
Ni nak cite mesin jahit pulak.. kalau you all nak tahu inilah mesin jahit yang sha paling sayang.. mesin jahit jenama SINGER.. first asset sha... dulu guna mesin jahit makcik (pinjam) sekarang dah ada mesin jahit sendiri.. macam-macam benda yang nak jahit.... biasalah kan...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net