By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Dec-2009 23:11 Email | Share | | Bookmark
Zara

 
 
happy viewing




Friday, 11-Dec-2009 07:30 Email | Share | | Bookmark
Arcadia Fifi

 
 
Ok ke design nie digelar Arcadia Fifi... belasah ajelah kan. Baju nie kepunyaan teman sepermainan semasa tadika dulu...lost contact...kira barula kitaorang jumpa...gara-gara nak buat tempahan jahit manik nielah... baju ni dia nak gayakan masa majlis cukur jambul anak kakak dia... permintaan dia.biarlah baju tu menjadi perhatian tetamu yang datang.. dengan lain perkataan..nak glamour dari orang lain lah kan.... ingat dihati nak lah buat bunga sikit but kawan tasha nie tak berapa gemor sangat.. dia nak macam design yang menyelingkar tu.. so inilah hasil dia... harap empunya badan suka design nie...


Quote:
Thanks Elly.....


Thursday, 10-Dec-2009 10:06 Email | Share | | Bookmark
Tension ye..........

Dah lama rasa ye, tasha tak update FP ni..mana tak ye.. broadband rosak.. suddenly rosak..ini pun update jap kat office hubby.. tension je.. kepada yang sudi singgah teratak tasha ni dan telah mencatitkan beberapa komen dan kata semangat..tasha ucapkan ribuan terima kasih.. FYI kemungkinan besar esok broadband tasha dah ok..harap begitulah...........so tunggu kemunculan beberapa design jahitan manik yang telah siap... so apa-apa tunggu........ ye.chow chin chow........


Saturday, 21-Nov-2009 11:46 Email | Share | | Bookmark
V-Shape 3 layer

 
Baju ini juga kepunyaan kak ida. Inikan jahitan manik di jahit dibahagian tangan saje.





Quote:
1. Elly - Thanks... ala biasa je...
2. Natasha - aha..secara kebetulan pulak kan, nama kita dan nama ayah pun sama.....


Saturday, 21-Nov-2009 10:28 Email | Share | | Bookmark
Bunga Sakura Kak Ida

 
 
Dijahit manik hanya di bahagian tangan saja.





[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net