By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Jan-2010 21:11 Email | Share | | Bookmark
Lovely Pinky

 
so sweet.. untuk tatapan semua..


Quote:
thanks to elly and eja...


Monday, 25-Jan-2010 20:27 Email | Share | | Bookmark
Blingende

 
Blingende... nama rekaan yang sungguh unik... baju nie kepunyaan mak saudara tasha..nak pakai masa dinner kata nye... so inilah hasil ye.



Friday, 1-Jan-2010 07:03 Email | Share | | Bookmark
It's white, It's black

Eh... dah macam lagu Micheal Jackson lah pulak..hehehe.. baju kepunyaan kakak ipar tasha.. baju nie actually nak dipakai pada majlis kahwin minggu depan nie (9/1/10). Tema dia hitam putih.. ok ke tema kahwin hitam putih tu?Tasha rasa pelik je.. tak tahulah pengantin ni.. tema pun hitam putih.. so yang kitaorang nie dok lah pikir... laim macam je bunyi ye... orang kata WARNA SELAMAT.. mana tak SELAMAT ye.. warna yang tak memerlukan kita pecah kepala... nak pakai jubah hitam boleh..nk pakai jubah putih pun boleh.. confirm ikut TEMA HITAM PUTIH..hehehe tapi kalau yang datang tu dah pakai baju hitam je semua..dah macam kenduri kematian lah pulak nengok ye... tapi kalau yang datang tu pakai putih je semua ...dah macam kenduri orang nak pergi haji.... ish..ish..ish.. belasah ajelah labu... asalkan SELAMAT......



Monday, 28-Dec-2009 14:21 Email | Share | | Bookmark
Crown Aini

 
Design hanya dijahit di tangan baju sahaja. Design sesuai untuk ke pejabat. Tidak terlalu heavy. It's simple and nice...




Quote:
Thanks za... nak copy? Dipersilakan.... Selamat berkenalan dan Selamat Tahun Baru 2010


Saturday, 26-Dec-2009 17:06 Email | Share | | Bookmark
Sweet Leaf

 
Sweet leaf design hanya dijahit dibahagian tangan baju saje. Agak simple but menarik dengan kilauan manik yang digunakan. Design yang sesuai untuk ke pejabat... ucapan macam dalam WHI pulak hehehe.

Quote:
Elly... ini gara-gara tasha cuti hujung tahun .. seminggu tu...itu yang ada je entry dalam FP Tasha nie... by the way thanks Elly... rajin gak Elly jenguk FP tasha nie..


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net