By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-May-2010 05:22 Email | Share | | Bookmark
Bunga Cherry

 
 
 
bunga cherry... di taburi bunga cherry di badan baju dan di bahagian tangan.. sweet and pretty..hahaha..puji hasil kerja tangan sendiri..



Quote:
tengkiu..tengkiu... rajin-rajin lah singgah ye lagi tengok design yang akan datang nie..hehehe


Saturday, 1-May-2010 23:25 Email | Share | | Bookmark
Kimora

 
 
hahaha... nama pelik kan..tapi sweet and fabulous..glamour... sama dengan ciri design ni.... fabulous and glamour... simple.. je


Saturday, 1-May-2010 16:10 Email | Share | | Bookmark
Espanada Star

 
 
 
Akhirnya siap jugak baju nie..actually baju ni dah tersadai selama 2 bulan.. lama tu..sibuk dengan shipment je...pastu mood nak menjahit pun tak ada.... itu yang project menjahit manik pun terbengkalai.. maka semalam satu hari tak kerja.. shipment pun kurang..so ..pupukkan semangat kena siapkan jugak baju nie..kalau tak susah kang.. akhir nya espanada star pun siap... inilah hasilnya... nama design pun pelik kan..pakai belasah je..itu je yang terpikir dalam fikiran ni...



Wednesday, 21-Apr-2010 12:26 Email | Share | | Bookmark
Mood dah swing...

Mood dah swing... hehehe... malas yang telah melanda dalam diri tasha ni..dah kes BAHAYA..baju clients banyak tak siap..lepas buat satu...berhenti jap..coz mood dah tak ada.. tasha nie susah sikit..kalau dah terbehenti dari menjahit manik ni... susah nak start engine..yelah.. kita menjahit manik ni kena ada penuh kesabaran..kalau tidak design kita tak jadi..tak cantik..,dan tak kemas..sekarang ni tasha tengah mengumpul mood-mood semula untuk berperang dengan manik yang ada... nasib baik customer paham..yang kita ni bekerja.. kalau tak...habis lah,,kena bisinglah...


Friday, 26-Feb-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Lingkaran Loma

 
 
Baju kepunyaan Rosma.. simple je...kan?



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net