By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Sep-2010 01:28 Email | Share | | Bookmark
Stone Tulip

 
Enjoy the viewing ya...


Sunday, 29-Aug-2010 05:46 Email | Share | | Bookmark
Green and Pinky

 
so what do you think? it is sweet?


Monday, 21-Jun-2010 07:39 Email | Share | | Bookmark
Terma & Syarat

1. Harga tidak termasuk kos penghantaran (Sem.M'sia RM6 sepasang baju, Sabah & Sarawak RM 8 sepasang baju).
2. Tempoh tempahan boleh berubah-ubah.
3. Bagi pelanggan pos, bayaran dan kos pos harus dibuat sebelum baju dipulangkan.
4. Sebarang kerosakan baju semasa proses mengepos adalah tanggungjawab pelanggan. Sila hantar baju anda dalam bungkusan plastik supaya lebih selamat. Anda boleh menghantar baju sahaja (tanpa kain baju kurung), jika bercorak sama.
5. COD term hanya untuk pelanggan yang menghantar baju by hand.
6. Tasha tidak akan membuka jahitan lipatan di hujung tangan atau bawah baju kecuali diminta tetapi dengan caj tambahan RM 5.


Saturday, 19-Jun-2010 11:20 Email | Share | | Bookmark
Labuci Seiring

 
 
Deretan labuci seiring ini ... simple je... baju kepunyaan Datin N and Datin Z.. kilauan labuci yang menyerlah..glamour di bahagian hujung lengan baju.. tampak menarik... bila digayakan di majlis kahwin...






Quote:
mazni - thanks .. rajin gak awak singgah ye.. bagi comment.. ala..design nie simple je.. client tak nak over glamour ye..itu yang dia nak design ni.. thanks again 4 the comment...

lieyza- thanks sudi singgah teratak Tasha Beads yang tak seberapa ni..


Saturday, 12-Jun-2010 08:14 Email | Share | | Bookmark
DD

 
 
Fuh!! Berpeluh nak jahit baju nie.. macam-macam dugaan nya.. ada je yang tak kena...nasib baik simple je... baju ni kepunyaan DD.. baju tunang kata nya... pada mulanya ..tasha tak berani nak ambik sbb eyelah bila dia kata baju tunang..takut lah..takut tak jadi je..jahitan tu.. tanggungjawab yang besar.. baju tunang ..jgn dibuat main..kang tak cantik kang...kesian dia..tp DD ni pujuk gak jahit..hubby pun pujuk gak jahit... so inilah hasil dia... DD suka ke? harap-harap DD puas hati hasil kerja tangan akak ni ye....



Quote:
farah - ala..biasa je.. by the way thanks farah
mazni - thanks




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net